Sha Handanalist
Sha Fidder
shafidder@hotmail.com
T 06 18410546

Psychologisch Handleeskundige, consulten, workshops en persoonlijke handafdrukken (van of voor een dierbare) en meer.

Β 

Handleeskunde

π‡πšπ§ππ₯𝐞𝐳𝐞𝐧? Wat is dat nou precies? Even in verhaalvorm: jouw handen zijn schatkaarten, en deze kan ik dan weer voor je lezen. Ik noem het de ‘binnendoorweg’ naar je eigen schatkist. Je hoeft niet ver te zoeken naar alle informatie. Je draagt het al bij je. Iedere dag weer.

Β 

π–πšπ­ 𝐳𝐒𝐭 𝐞𝐫 𝐒𝐧 𝐝𝐞 𝐬𝐜𝐑𝐚𝐭𝐀𝐒𝐬𝐭? Jij! Niks nieuws. Handen zijn de spiegels van jouw ziel. In de baarmoeder worden handen al gevormd. Een handlezing gaat over jouw ervaring van het leven, vanaf de conceptie tot nu, met kleine tendensen voor de toekomst. Hoe de toekomst zich ontvouwt, heb jij zelf grotendeels invloed op. Een handlezing kan jou helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf, blokkades op te lossen, richting te geven aan je leven en meer. Alles wat jij hebt meegemaakt, staat in je hand geschreven. Handen zijn eerlijke spiegels. Ze willen dat jij je eigen schatkist helemaal uitpakt. Handlezen is daarom niet eng. Geen gekke toekomstvoorspellingen. Puur allemaal moois (en soms iets minder mooi, zie het als een uitdaging) om uit te pakken en eigen te maken.

Β 

De linkerhand staat in verbinding met de rechterhersenhelft, en de rechterhand staat in verbinding met de linkerhersenhelft. Handen zijn dus kruislings verbonden aan beide hersenhelften. Hieronder staat in het kort beschreven wat ik in een hand kan lezen:

Β 

Links (privΓ©hand):

β€’ Gevoels leven
β€’ Ziels verlangen
β€’ Aangeboren talenten
β€’ De hand die niet gaat over materie, maar uit ontstane patronen, angsten, verlangens etc.
β€’ Onderbewuste

Β 

Rechts (maatschappelijke hand)

β€’ De rationele kant
β€’ Ego
β€’ Daadkracht en praktisch handelen
β€’ Hoe je omgaat met verwachtingen en verplichtingen
β€’ Je gedrag dat ontstaat uit het gevoelsleven vanuit de linkerhand.Β 

Β 

𝐕𝐨𝐨𝐫 𝐰𝐒𝐞 𝐒𝐬 𝐞𝐞𝐧 𝐑𝐚𝐧𝐝π₯𝐞𝐳𝐒𝐧𝐠? voor iedereen. Handen veranderen. Zo valt er elke keer wel iets nieuws te lezen (niet alles in de hand veranderd. Wat wel vertel ik je graag). Voel je je goed? welkom! Loop je tegen dingen aan? welkom. Je kunt er altijd iets aan hebben. Handen vertellen wat ze willen vertellen op dat moment. Jouw handen kennen jou het beste. π‘―π’‚π’π’…π’Šπ’ˆΒ toch? je hoeft er niets voor te doen.

Β Β 

Ik heb een breed aanbod. Denk aan workshops (volwassenen of kinderen), persoonlijke consulten, unieke cadeau’s of aandenken etc (bijvoorbeeld handafdrukken van een dierbare met of zonder analyse). Staat jouw idee er niet tussen? Vraag het me. Ik denk graag met je mee.

Β 

Stuur mij gerust een mailtje, of doe een belletje of een appje.

Bekijk ook onze andere partners