Want geluk geef je door

Zuiver Geluk

Zuiver Geluk heeft als missie om spiritualiteit een gewoon geaccepteerd onderdeel te laten zijn van het dagelijks leven in onze samenleving. We hebben de overtuiging dat wie bewuster leeft en een breder perspectief heeft, gelukkiger is. En dat geven we graag door!


Spiritualiteit gaat over bewust leven in verbinding met je ziel, met jezelf, met elkaar en met de natuur. 


Spiritualiteit is een andere dimensie dan het logische denken. En je hebt beide nodig om in balans te leven.


Spiritualiteit is een gevoel, een beleving, energie, een ‘weten’ vanuit je hart en valt soms niet in woorden uit te drukken. 


Iedereen beleeft spiritualiteit op zijn eigen manier. Tastbare voorwerpen kunnen de energie van spiritualiteit aanboren: dat kan een steen zijn, een geur van wierook, een boeddha- of engelenbeeldje of iets wat je raakt in je hart. 


Zuiver Geluk wil spiritualiteit dicht bij jou brengen, op een laagdrempelige manier. Misschien kom je bij ons omdat je iemand iets bijzonders wilt geven, iets wat net dat extra gevoel geeft wat je over wilt brengen. Of heb je in de sauna klankschalen gehoord en zou je die zelf ook wel eens willen proberen. Of wil je dat je huis meer in balans is. Of heb je al een spirituele en bewuste leefstijl en kom je je basisbenodigdheden aanvullen. Of heb je een diepgaande vraag. Alles is mogelijk bij ons, we zijn open, transparant en oordeelloos en luisteren graag.


Wanneer je bewuster wilt leven is het fijn om meer zelfinzicht te hebben. Ook dat brengen we op een laagdrempelige manier met de inloop-sessies. Ook geven we regelmatig laagdrempelige workshops om meer te weten en zelf te leren werken met de artikelen uit ons assortiment.


Zuiver Geluk heeft ook als missie om de spirituele sector sterker te maken. Om een geaccepteerde plaats in de samenleving  in te kunnen nemen is het belangrijk om de inhoud van wat je brengt te verbinden met de vorm van de samenleving. Daarin kun je creatief zijn, nieuwe wegen ontdekken, maar wil je in de maatschappij meedraaien dan is het belangrijk om je in te passen (dat is iets anders dan je aanpassen!). Professionals in de spirituele sector ondersteunen we bij het leerproces van het (verder) ontwikkelen van hun praktijk of bedrijf.

Werken met Zuiver Geluk

We hebben meerdere mogelijkheden voor samenwerking. 

Zo kun je:

  • Partner worden van Zuiver Geluk Lees meer
  • Zelfstandig een dag per week een van onze winkels draaien Lees meer
  • Inloop-sessies aanbieden op een vaste dag in een van onze winkels 
  • Je eigen product verkopen in een van onze winkels.
  • Een Feelgood Ministore in je eigen yogaschool, praktijk, spiritueelcentrum of verzamelgebouw. 
  • Storemanager worden in Zutphen 
  • Een eigen Zuiver Geluk winkel opzetten in jouw woonplaats

 

Wij werken alleen samen met zelfstandig ondernemers of mensen die dat willen worden. We hebben geen loondienstverbanden.
We werken vanuit energie om samen (geld, ruimte, mogelijkheden…) te creëren. 

 

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail met informatie naar info@zuivergeluk.nl

Ria Borst

Ria is oprichter en eigenaar van Zuiver Geluk.

Ze is van jongs af aan gefascineerd door alles wat zich achter de zichtbare werkelijkheid bevindt. Dit resulteerde in een levenslange zoektocht, zowel professioneel als persoonlijk.


Ze heeft ruime levenservaring met spiritualiteit in allerlei vormen, met helder weten en zien, met een grenzeloos bewustzijn waarin geen enkel onderwerp taboe is, zonder hokjes, labels of veroordeling.

Ze heeft werkervaring als coach, schrijver, ondernemer en inspirator.


Haar grootste drijfveer is: Je kunt de wereld veranderen!