Want geluk geef je door

Als partner van Zuiver Geluk ben je onderdeel van het platform dat we samen creëren. Een platform waarin we spiritualiteit een gewoon onderdeel laten zijn van het dagelijks leven in de samenleving omdat onze overtuiging is dat wie bewust leeft en een breder perspectief heeft, gelukkiger is. En zo maken we samen de aarde een mooie plek om te zijn.

Je kunt partner worden als je sessies, workshops, presentaties of lezingen wil geven in onze winkels. Of als je producten wilt verkopen in onze winkels en webshop. Of mee wilt doen aan activiteiten die we organiseren buiten de winkels om (zoals deze zomer op camping Boerderij de Vrije Geest in Toldijk).
Als partner ben je zichtbaar op deze website onder het kopje ‘onze partners’. Je kunt al je activiteiten (ook die niet in de winkels plaatsvinden) laten posten op de website bij ‘workshops & more’. En natuurlijk kun je flyers van je bedrijf of je activiteiten in al onze winkels leggen.

Voor het partnerschap vragen we een bedrag van €150,00 excl. BTW per jaar. Daarnaast maken we afspraken over eventuele huur van onze ruimtes, fee over verkochte artikelen etc.
Verkoop je 1 of enkele boeken, kaarten of andere artikelen, dan werken we alleen met partners.
Daarnaast hebben we leveranciers waar we grootzakelijk inkopen. Zij maken geen onderdeel uit van het platform.

Wil je partner worden? Stuur dan een mail met informatie naar info@zuivergeluk.nl