Want geluk geef je door

Onze winkels zijn laagdrempelig, rustig, warm en open. Je kunt alles zien, ruiken, voelen, (sfeer) proeven en beleven. 

Waar word jij gelukkig van? Of waar maak je een ander gelukkig mee?

Dagelijks geven we inloop-sessies voor inzicht en heling.
Met aandacht en respect geven we je deskundig advies. 
We kiezen bewust onze leveranciers met oog voor milieu en eerlijke beloning.

In het ‘lekker Amsterdams’ winkelcentrum Oostpoort zijn we van alle markten thuis. Een breed assortiment aan producten en een veelzijdig team van collega’s – onder leiding van Tanja- met veel kennis en ervaring. Goed bereikbaar en dagelijks geopend.

Lees verder >

In de gezellige Sassenstraat op nummer 18 staan Tanja en haar collega’s je graag te woord. Barefootschoenen en een grote stenencollectie zijn naast alle andere producten de specialiteit van deze winkel.

Lees verder >

In de Beukerstraat 64 biedt Tanja samen met collega’s de typisch bij Zutphen passende sfeer van rust en ruimte. Klankschalen zijn een specialiteit, naast barefootschoenen, meditatieartikelen, een stenencollectie en natuurlijk alle andere producten.

Lees verder >

Onze webwinkel is hetzelfde als onze winkels maar dan online. Met dezelfde mooie producten, dezelfde persoonlijke aandacht en dezelfde prijzen.

Onze webwinkel is vooral een service voor onze klanten. Woon je verder weg, was je tijdens een vakantie of dagje uit in één van onze winkels of heb je gewoon geen zin of tijd om er naar toe te gaan? Dan winkel je gewoon op dezelfde prettige manier als in onze fysieke winkels.