Winfried van der Veen – Sound healing en klankconcerten

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van klank, om te ontspannen, in een andere bewustzijnslaag te komen en ook om te helen. 

 

Klanken, en dat kan muziek zijn of simpelweg geluiden, raken ons mensen op verschillende manieren. In het dagelijks leven zijn we steeds bezig om betekenis toe te kennen aan klanken (is het een stem? hoor ik een sirene?) en geven we onbewust ook steeds oordelen (‘mooi’ of ‘lelijk’, ‘goed gespeeld’ en ‘fijne stem’). We reageren daar sterk op.

 

Maar klanken kunnen ons ook in een staat brengen voorbij oordeel en voorbij die duiding. In een staat van diepe ontspanning, als bedding voor een reis – maar dan in jezelf. En dat is niet alleen fijn, het helpt ook om je zelfhelend vermogen te vergroten en aan te spreken.

 

Ik ondersteun mensen op allerlei manieren met klank om in die staat te komen. Je kunt bij me terecht als je deze ontspanning wil ervaren, voor ondersteuning van je zelfheling, op emotioneel, spiritueel en lichamelijk vlak.

Ik  geef geregeld klankconcerten en je kunt ook terecht in een fijne praktijkruimte in Vaassen (bij Apeldoorn) als je één op één sound healing sessie wil ontvangen.

Bekijk ook onze andere partners