Opleidingscentrum Ishtar
Peter Saarloos
www.ishtar.nl
welkom@ishtar.nl
T 079 361 73 45

Consulten, cursussen en opleiding spirituele astrologie

Vanuit Opleidingscentrum Ishtar geef ik naast een cursus en opleiding astrologie ook persoonlijke consulten vanuit de spirituele astrologie.

In de spirituele astrologie gaan we er vanuit dat er meer is dan alleen het fysieke lichaam: er is een ziel, bewustzijn of een goddelijke vonk. Deze ziel incarneert in een fysiek lichaam op aarde en creëert een persoonlijkheid. In dit incarnatieproces identificeen we ons met de persoonlijkheid en raken vaak het contact met ziel kwijt: we zijn dan vaak uit verbinding met onszelf, onze eigenheid, onze ziel. Vaak zijn er vanuit het onbewuste patronen, mechanismes, angsten, pijnen en overtuigingen die ons blokkeren om weer in verbinding te komen met jezelf, met de kwaliteit van jouw ziel, jouw passie en bezieling.

Je persoonlijke horoscoop weerspiegelt heel goed onze zielslaag, onbewuste laag en persoonlijkheidslaag en geeft aan waar je tegen aan kan lopen, maar ook wat de kwaliteit van de ziel is en de ervaring (doel) van de ziel in dit leven. Met behulp van astro-counseling onderzoeken we wat jou blokkeert en wat je kunt doen om je authentieke zelf te leven.