Hof van Vrede
Willem Mak
www.hofvanvrede.nl
info@hofvanvrede.nl
T 06 24406416

In deze tijd van ontvlechting worden menselijke processen en problemen steeds helderder aan te voelen en positief te begeleiden met behulp van kosmisch bewustzijn. Na mijn opleiding tot medium en trance healing therapeut heb ik een krachtveld ontwikkeld waarmee kosmische stoffen kunnen worden aangeroepen. Deze  stoffen werken primair als een soort vitamines voor je geestelijke gezondheid, maar in combinatie kunnen ze ook gebruikt worden om verschillende vormen van negativiteit (ernstige depressie, angst, apathie, zelfverheerlijking, misbruik, zucht naar macht, etc.) te transformeren op basis van een alchemistische techniek.

 

Ik vind het fijn om in kleine groepen anderen op te leiden in deze nieuwe methodiek. Het voelt heel fijn om een weg te hebben gevonden om de schaduwkanten van ons menszijn op te kunnen zoeken en te ontknopen, naar het licht te brengen. Vanuit het bewustzijn van de nieuwe aarde wordt stap voor stap duidelijk waar we met elkaar naar toe zullen gaan. We zijn er nog niet, de manipulatie zit diep in ons systeem.

 

Ik ben auteur van “Ik voel de nieuwe aarde” en “Een nieuwe weg naar zuiverheid”, organiseer een lichtkring, geef consulten, workshops, lezingen en cursussen.

Bekijk ook onze andere partners