Breathfulness Center
Jacquelien en Marco de Jager
www.breathfulness.nl
info@breathfulness.nl
T 06 11032987

 Al 39 jaar zijn we (Jacquelien en Marco) partners en hebben samen al een lange en intense weg bewandeld. Niet alleen als geliefden, maar ook als ouders en zakelijke partners.

Veel lief en leed gedeeld, gevallen en weer opgestaan. Fouten gemaakt, ervan geleerd en weer verder gegaan. Elkaar (onbewust) pijn gedaan, dit uitgesproken en weer vanuit verzoening verder gegaan. En vooral vanuit een diep commitment elkaar helpen groeien. Gespiegeld, liefdevol en soms heel confronterend, maar o zo waardevol. Het waren steeds weer uitdagingen om de liefde in onszelf te ontdekken en te claimen. We voelen ons heel dankbaar dat we beiden iedere keer weer bereid waren om de uitnodiging aan te nemen.

In ons Breathfulness Center helpen we je ontdekken waar stroomt het en waar ‘schuurt’ het nog? Waar heb je nog oude ‘pijnknoppen’ die regelmatig, bewust of onbewust, door de ander ingedrukt worden? Wat verwacht je van de ander of erger je je aan? En tegelijkertijd kijk je in de spiegel en kom je de uitnodiging tegen; wat laat je in jezelf nog liggen? Wat mag er tot bloei komen? Daarom zijn we in ons Breathfulness Center onder meer gericht op gezin en relaties. Lees verder op de site hoe we hier invulling aan geven. En wat we betekenen om weer vervulling in je leven te ervaren (bij situaties als depressie, burn-out en bore-out), om balans te krijgen tussen hoofd en hart en je leven vorm te geven vanuit hart en ziel door het handboek van Breathfulness: de levensfasen en het specialisme harmoniserend ademen. Je bent van harte welkom

Bekijk ook onze andere partners