Want geluk geef je door

De reis van de ziel begint met een enkele stap. Juist voor die eerste stap heb je ruimte nodig, ruimte om ‘je neus achter na te gaan’.

Deze eerste stap wordt gesymboliseerd door kaart 0 van de Tarot, de Dwaas. Het lijkt dwaas om ‘zomaar’ iets te doen, zonder plan. Zoals iets opgeven zonder een plan B te hebben. Of iets anders beginnen zonder een structuur te hebben.

De wijsheid van de dwaas is om jezelf ruimte te geven om iets anders te ontdekken, iets waarvan je misschien niet wist dat het bestond. De Dwaas nodigt je uit om iets groters te worden – niet in de buitenwereld – maar in je binnenwereld, iets wat past bij jou!

Dat kan als je met kinderlijk en ‘dwaas’ enthousiasme op pad gaat en open staat voor alle magische dingen die op je pad komen. Zonder doel, zonder plan, zonder eindpunt. Alleen jezelf de ruimte geven om deze goddelijke sprong in het diepe te wagen.

Vertrouw op je intuïtie om deze ruimte te durven nemen en de Kosmos zal je leiden!

Wil je wat ondersteuning voor je intuïtie? Kijk dan eens naar alle mooie artikelen in onze nieuwe webshop of snuffel rond in één van onze winkels