Want geluk geef je door

Kijk jij ook graag naar de fascinerende sterrenhemel als je op vakantie bent? Voel je je geïmponeerd en besef je de grootsheid er van? Voel je ook het verlangen om je er mee te verbinden?
De zon, maan en sterren zijn evengoed als bossen, bergen, rivieren en zeeën deel van de wereld waarin we leven. Je verbinden met kosmische energieën en er inzicht in krijgen helpt je om je eigen energie optimaal te gebruiken en je naar een hogere trilling te brengen.

De zon geeft warmte en energie en zorgt dat de planten groeien. We hebben allemaal zonlicht nodig om vitamine D aan te maken voor ons immuunsysteem. De zon brengt je met zijn gouden stralen in een goed humeur. De stand van de zon markeert ook de seizoenen. Je bewust zijn van deze beweging brengt je dichter bij de natuur en bij je eigen natuur.

De cyclus van de maan laat je zien en voelen dat alles verandert en evolueert in cyclische bewegingen. Wanneer je met de beweging van de maan mee kan gaan kun je optimaal gebruik maken van de energie van dat moment. Daarom worden er ook veel ceremonies gegeven met volle en nieuwe maan: vieren van volle manifestatie of stilstaan bij een nieuw begin.

plaatje uit mijn boek

De sterrenbeelden zijn figuren van sterren waar mensen in oude tijden een naam en betekenis aan hebben gegeven. Ze fungeerden als navigatie in het donker. De ster van Bethlehem wees de wijzen uit het oosten de weg naar het pasgeboren koningskind, een symbolisch verhaal over een nieuw begin.
Ze kunnen jou ook helpen om je levensweg te vinden.

De sterrenbeelden die wij gebruiken zijn eigenlijk je zonneteken. Het teken waarin bij je geboorte de zon staat. Vroeger was dit direct gerelateerd aan het sterrenbeeld aan de hemel, maar astrologen gebruiken al duizenden jaren een vaste indeling gerelateerd aan de baan van de zon om de aarde.
Zoals de zon het stralende middelpunt van het heelal is, is je zonneteken jouw stralende middelpunt. Dit kun je op allerlei manieren ondersteunen, zoals bijvoorbeeld met stenen.

Wil je ondersteuning om je te verbinden met de wijsheid van de kosmos? Kijk dan eens naar alle mooie artikelen in onze nieuwe webshop of snuffel rond in één van onze winkels