Wat komt jouw ziel ervaren in dit leven?

woensdag 4 september
19.00 - 21.30 uur
€15,00 incl. koffie en thee
www.ishtar.nl

Lezing (Spirituele) Astrologie

 

Wat komt jouw ziel ervaren in dit leven? Wat is jouw passie en bezieling? In de Spirituele Astrologie gaat men er vanuit dat we meer zijn dan ons fysieke lichaam. We zijn bewustzijn of een ziel die het leven ervaart en door de levenservaringen doen we bewustzijn op, evolueert de ziel. Je geboortehoroscoop geeft aanwijzingen wat het verlangen van de ziel is, hoe je het meest in verbinding kunt zijn met jezelf.

 

Tijdens deze lezing wordt na een korte inleiding over de astrologie het proces van de ziel besproken. Vervolgens bespreekt Peter het spirituele doel van elk dierenriemteken. Aan de hand van het verhaal van Peter kun je dit betrekken op de stand van jouw Zon (je sterrenbeeld) en jouw Maansknoop (krijg je aan het begin van de lezing).

 

Peter Saarloos (26 juli 1964) verzorgt de vijfjarige online beroepsopleiding astrologie onder de naam van opleidingscentrum Ishtar en heeft een astrologische consultpraktijk in Zoetermeer. Hierbij werkt hij vanuit de psychologische en spirituele astrologie. Met Uitgeverij Hajefa geeft Peter sinds 2000 spirituele en astrologieboeken, agenda’s en kalenders uit. Meer informatie staat op: www.ishtar.nl en www.hajefa.nl

 

Info en aanmelden:
welkom@ishtar.nl
of in de winkel

 

Deze lezing wordt verzorgd door Peter Saarloos

Bekijk ook onze andere evenementen