Vuurlicht
Yvonne Struisvlugt
www.vuurlicht.com
yvonnelouise2014@gmail.com
T 06 21545309

Ik ben afgestudeerd astroloog en heb een mediumopleiding gedaan. Ook heb ik Reiki 3 graden behaald.

Het liefst geef ik een soort combiconsult waarbij ik vraag naar geboortegegevens en vandaar uit ga invoelen. Maar soms vraagt de horoscoop toch meer aandacht omdat daar ook veel speelt, en de aandacht daar naar toe getrokken wordt.

Ik geef relatie-astroconsulten voor mensen die vragen of twijfels hebben over hun relaties. Via een astroconsult worden zwakke en sterke kanten naar boven gehaald en tools aangereikt om hier mee om te gaan,.

Reiki healingbehandelingen geef ik ook. Daarbij gaan mijn handen naar de plekken waar ze nodig zijn. Vaak voel ik waar blokkades zitten en waar geheald dient te worden. Tegelijkertijd werkt Reiki ook ontspannend.

Ik ben er voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen en/of voor keuzes staat in het leven op gebied van werk, relaties en bewustzijn, voor mensen die een verandering willen in hun leven, maar niet weten waar en hoe te beginnen en voor mensen die op zoek zijn naar juiste studie en beroepskeuzes of daar een verandering in willen of op zoek zijn naar hun talenten.

Ik ben altijd op zaterdag en 1x per 2 weken op zondag in de winkel in Amsterdam