Taoshi
Tamara Shi
taoshi@ziggo.nl
T 0623559665

Mijn passie is intuïtief behandelen en Taoshi is de naam van mijn praktijk. Ik ben KTNO geaccrediteerd Tao Shiatsu Therapeut, gediplomeerd Tao Shiatsu Masseur en in opleiding tot Dorn Therapeut. Daarnaast geef ik ook graag Intuïtieve Readings.

 

Bij alles wat ik doe volg ik mijn intuïtie. Dit komt het meest tot uiting tijdens mijn Shiatsu behandelingen. Ik geef dan Shiatsu, behandel indien nodig de wervels en gewrichten volgens de Dorn methode en deel daarnaast mijn intuïtieve ingevingen. Elke behandeling is afgestemd en uniek. Je voelt je gezien, gehoord, begrepen en wordt uitgenodigd om echt ‘geraakt’ te worden.

 

TAO SHIATSU VERLICHT TAL VAN KLACHTEN EN GEEFT INNERLIJKE BALANS

Shiatsu is een natuurgeneeswijze, ontstaan binnen de traditie van de eeuwenoude Chinese Geneeskunde. Als de Chi niet vrij kan stromen kunnen er klachten ontstaan, fysieke klachten zoals pijn, maar ook emotionele klachten zoals angst, verdriet of boosheid. Een behandeling bestaat uit vele technieken met de vingers, handen of ellenbogen om de Chi te balanceren en zo lichaam en geest weer in balans te brengen.

 

DORN THERAPIE ORDENT JE GERAAMTE EN GEEFT EEN GEVOEL VAN WELZIJN

De Dornmethode is een zachte wervel- en gewrichtsbehandeling die toegepast kan worden bij ziektes die direct of indirect samenhangen met de wervelkolom. Het verschil in beenlengte wordt gecorrigeerd en alle wervels worden voorzichtig weer op hun plek gedrukt. Als het geraamte ‘op orde’ is dan overkomt ons een gevoel van welzijn.

 

READINGS

Een Reading geeft een helder inzicht over een thema in jouw leven. Vanuit een neutrale liefdevolle afstemming geef ik intuïtief woorden aan dat wat er op dat moment gezegd wil worden.

 

Ik ben elke donderdag in de winkel in Zutphen.