Spirituele Proeverij

Zondag 11 juni
12.00 - 17.00 uur
€30,- Zuiver Geluk Zwolle

Op 11 juni van 12.00 uur tot 17.00 uur verwelkomt de Concept Store Zuiver Geluk te Zwolle graag haar klanten voor een Spirituele Proeverij.

Wat houdt dit in?

Je maakt kennis met allerlei aspecten op spirituele/intuïtieve/holistische vlak. De partners die werkzaam zijn bij  Zuiver Geluk bieden op deze dag de volgende sessies van maximaal 15 minuten aan:

  • Diny: met haar kwaliteiten als Medium maakt ze door middel van waskaarten inzichtelijk waar je kwaliteiten liggen en de punten waar je aan mag werken.
  • Feija: als Tarotiste verzorgt ze voor jou een korte tarotreading aangevuld met orakelkaarten;
  • Anita: verzorgt de Quantumresponse stenentest of voert een chakra balancering uit.
  • Ciska: Ciska geeft energetische healing en naast de informatie die ze tijdens de sessie ontvangt, kan ze als medium in opleiding soms ook extra informatie geven
  • Renate: geeft een energielezing. Dit is een praktische manier om antwoorden te ontvangen en helderheid over een bepaalde situatie te krijgen. Renate maakt contact met jouw magnetisch veld en vertaalt de informatie naar aanleiding van jouw vraag of thema.
  • Jacqueline: Jacqueline geeft Soul Body Fusion®; een energetische healing vorm waarbij je ziel dieper in je lichaam verbonden wordt, waardoor je bewustzijn verruimt, lichamelijke- en stressklachten kunnen afnemen en je spirituele gaven versterken.

Je kunt een ticket kopen voor € 30,–. Het ticket kun je voor 11 juni in de winkel kopen of op de datum zelf. Je krijgt voor dit bedrag 2 sessies aangeboden naar keuze en 1 sessie die wij toewijzen. Elke sessie duurt maximaal 15 minuten.
Kortom: 3 inspirerende sessies voor slechts €30,-!

Voor jou is dit de perfecte gelegenheid om te kennis te maken met de diensten die wij via Zuiver Geluk Zwolle aanbieden en om te ontdekken wat bij je past.

Tot ziens op 11 juni!