Retreat Breathfulness

18 - 22 juli 2022
Lochem
€1799,00
www.breathfulness.nl

Wendie, deelneemster aan de Retreat, vertelde: dit is echt een van de beste investeringen in mezelf geweest. Alles wat hier wordt geschreven heb ik ook ervaren. En meer dan dat. Zelfs nu na twee jaar ondervind ik nog dagelijks de positieve effecten van deze Retreat. Tenslotte, Marco en Jacquelien zien je echt en geven je wat je nodig hebt.

Als deze Retreat op je pad komt is het misschien op een moment in je leven dat je vastgelopen bent. Niet lekker in je vel zit, op zoek bent, iets in je leven mist of al veel hebt onderzocht, maar nog niet kan leven. Ineens gebeurt er iets in je en weet je Dit is wat ik nodig heb en waar ik naar verlang.

Marco vertelt: ik weet nog goed mijn eigen moment dat ik de behoefte kreeg om tijd voor mezelf te nemen. Niet bedacht met mijn hoofd, maar vanuit een innerlijke impuls besloot ik om me op te geven. Diep vanbinnen wist ik: dit is het moment, dit is wat ik nodig heb en waar ik werkelijk naar verlang; zes dagen voor mezelf om rust in mijn hoofd te krijgen, nieuwe inzichten en bewustwording, maar vooral om te ervaren wat voelen is en te beseffen wie ik werkelijk ben en wat ik wil manifesteren in mijn leven.

De weg naar binnen

Misschien is dat voor jou ook de reden dat deze Breathfulness Intensive Retreat je aantrekt. Retreat betekent letterlijk: jezelf tijdelijk terugtrekken, even pas op de plaats maken en afstand nemen van de hectiek van alledag, vanuit een verlangen naar innerlijke verdieping. Geen telefoon, krant, social media en geen verplichte patronen, maar stilstaan, luisteren en ervaren wat er is en wat zich aandient.

Als dit is wat je zoekt, blijf dan zeker lezen. Neem voordat je verder leest even tijd om bewust te worden wat jouw diepe verlangen is.

Vervulling – Voldoening – Balans

Ben jij op zoek naar vervulling in je leven? Je hebt in je leven al veel gerealiseerd, maar toch mis je iets, het voelt niet compleet; de werkelijke vervulling ontbreekt, datgene wat je een blij gevoel en energie geeft.

Wil jij balans tussen geven en ontvangen? Wat je doet vraagt te veel energie en er komt te weinig energie terug; je bent regelmatig moe en je wilskracht raakt op.

Ervaar je disbalans tussen ratio en gevoel? Je fysieke lichaam geeft regelmatig klachten en in je hoofd is het continue druk, waardoor je moeite hebt op te voelen.

Heb je het gevoel vast te zitten? In je werk, je relatie, je…

Bas vertelt over zijn ervaring: ik ben de week ingegaan met het idee om wat meer energie en meer frisse nieuwe ideeën te krijgen over de toekomst van m’n werk. Zeker de laatste dagen voelden als een doorbraak. Ik voelde me kwetsbaar, open en zonder oordeel! Een heel fijn warm en wijs gevoel. Ik voelde ook zo goed de echtheid en oprechtheid van Jacquelien en Marco. Integer en vol warmte. Ik doe nu elke dag de 5 Tibetaanse riten en een half uur ademen. Ik merk dat ik meer gefocust en geconcentreerd ben. Ik heb door het dagelijks ademen en door de “Retreat week” een beter en duidelijkere visie gekregen. Ik vond de week echt z’n fijne ervaring en zou het iedereen willen aanraden. 

De Retreat is uitermate geschikt als je bovenstaande herkent, misschien benoem je het zelf als een periode van een bore-out/burn-out waar je in beland bent. Wacht niet langer en neem nu actie om dit om te keren. 

Niet meer overleven, maar leven en beleven

Met andere woorden, deze Retreat is…

  • …het besef dat het leven niet altijd is wat je (vanuit je hoofd) wilt, maar juist geeft wat je werkelijk nodig hebt.
  • …loslaten van de verwachtingen en openstaan om te ontdekken en te ervaren.
  • …een nieuwe kans om wat je tijdens je leven ‘verloren’ hebt alsnog op te pakken.
  • …het laten stromen van de levensenergie, wat levenskracht en levensvreugde geeft.
  • …de weg naar voldoening en vervulling weer opgaan.
  • …het jezelf gunnen om de volheid van de adem en de volheid van het leven te ervaren.
  • …een cadeau voor jezelf! Een mooie onvergetelijke ervaring!

Dit retreat wordt georganiseerd door Breathfulness