Retreat Ontmoet de kracht van je vrouw zijn

10 - 14 september
Centrum Athanor Lochem
€1699,00
www.breathfulness.nl

Wanneer vrouwen zich steeds meer herinneren wat het ware vrouw zijn betekent kunnen mannen gaan ontspannen in wie zij zijn.

 

Als krachtige vrouw koester en respecteer je jezelf. Zijn je hart en je buik met elkaar verbonden, waardoor je verbinding voelt met de aarde, je eigen diepe wijsheid en in harmonie leeft met de ritmes van de natuur. Maar door de onderdrukking en misbruik van vrouwen in het verleden is er veel angst en ook verwarring ontstaan over de vrouwelijke kracht. Zowel bij vrouwen als bij mannen. De pijn van het verleden ligt nog steeds opgeslagen in het celgeheugen van de baarmoeder en wordt overgedragen van generatie op generatie zolang de pijn en (traumatische) ervaringen niet gezien en verwerkt zijn. Dit beïnvloedt tot op de dag van vandaag of je je ware kracht kunt belichamen en een vrij, liefdevol en succesvol leven kunt leiden. Het kijken naar moeder- en vaderlijn kan waardevolle inzichten geven. Door acceptatie en bewustwording kan heling en innerlijke heelheid ontstaan.

 

De wereld heeft de vrouwelijke kracht nu harder nodig dan ooit. Het is tijd om de vrouwelijke energie (kracht) naar waarde te schatten. Als vrouw speel je hier een belangrijke rol in door weer contact te maken en de waarde te zien van je eigen vrouwelijke essentie. Door te luisteren naar je innerlijke wijsheid en het vinden van je eigen tempo en ritme. Niet meer afhankelijk zijn van de verwachtingen van de buitenwereld en de druk die je jezelf oplegt, maar naar binnen durven keren. Terug naar binnen om weer te herinneren en ontmoeten waar je je vrouwelijke waarden op je levenspad bent kwijtgeraakt, zoals ontvankelijkheid, speelsheid, kwetsbaarheid, zachtheid, sensualiteit en liefde voor jezelf. Om al deze vrouwelijke kwaliteiten weer te kunnen ervaren is het nodig om aandacht te geven aan je schaduwkanten. Die delen in jezelf die het moeilijk vinden om zichzelf te laten zien omdat je er om een of andere reden afstand van genomen hebt. Door ruimte te geven aan deze delen komt je ware kracht vrij en kun je, zonder te vechten, werkelijk een verschil maken.

 

Tijdens de Retreat Ontmoet de kracht van je vrouw zijn neem ik je mee op reis om je eigen vrouwelijke kracht weer te ontmoeten.

 

Informatie en aanmelden bij Breathfulness Center

Bekijk ook onze andere evenementen