Praktijk Mary Kelder
Mary Kelder
info@zuivergeluk.nl
T 06 40757240

Van jongs af aan wist ik dat er meer is dan wat we met onze zintuigen kunnen waarnemen.

Mijn innerlijke nieuwsgierigheid heeft mij via lezen en zelfontwikkeling op het spirituele pad gebracht. Ik heb mij gedurende mijn leven in veel onderwerpen en richtingen verdiept en bekwaamd,  via workshops, retraites, boeken, cursussen en o.a. de opleiding tot Hypno- en NLPtherapeut.

 

De opgedane kennis en ervaring zou ik graag overdragen aan jonge mensen die naar zingeving en spiritualiteit op zoek zijn en meer grip op hun leven willen krijgen. Ik doe dat op een hartelijke en ontspannen manier. Zowel individueel als in groepsverband.

Na een periode als Hypno- en NLPtherapeut gewerkt te hebben, kreeg ik een ongeluk dat veel impact had, ook op mijn werk. Ik werk nu meer intuitief als Spirituele Lifecoach.

 

Sinds 15 jaar begeleid ik met veel plezier lichtwerk- en meditatiegroepen.

Sinds 7 jaar als baken van the Netoflight en de Grootmoeders.

Zie boek “de Grootmoeders spreken”van Sharon McErlane.

 

In de winkel in Amsterdam bied ik aan:

  • Korte pendelsessies of een gesprek.
  • Stenen uitpendelen voor jezelf of een ander
  • Antwoord op een vraag….bv: is deze voeding goed voor mij?
  • Uitpendelen en bereiden van  Bachremedies

Tevens:

  • Inschrijving voor een workshop Pendelen (datum volgt)
  • Inschrijving voor de groep “Spirituele Ontdekkingstocht“ (data in overleg)
  •  

Ik ben meestal op zaterdagmiddag aanwezig. Ik hoop je te ontmoeten.