Praktijk Happy Life
Praktijk H@ppy Life
Feija
info@zuivergeluk.nl
T 06 12493161 (winkel Zwolle)

Mijn naam is Feija en ik werk onder de naam Praktijk H@ppy Life. Sinds jong ben ik me er wel van bewust dat ik intuïtief gevoelig ben al had ik er destijds nog geen benaming of titel voor.

Vanaf mijn 40ste is dat zich sterker gaan ontwikkelen. Deze gevoeligheid heeft er toe geleid dat ik allerlei trainingen heb gevolgd zoals:

  • Reiki
  • Intuïtieve opleidingen
  • Familie-opstellingen
  • Hand- en foto reading
  • (Pranic) healingen
  • Numerologie
  • Tarot

Op deze wijze heb ik mijn intuïtie en kwaliteiten verder mogen ontwikkelen zodat ik als Life Coach mensen kan helpen bij hun geestelijke groei. In de winkel Zuiver Geluk in Zwolle bied ik tarot readings aan. Deze readings vul ik aan met (engelen) orakelkaarten.