Paul Vens & friends
Paul Vens
www.paulvens.nl
pvens@hetnet.nl br>

Op jonge leeftijd ontdekte Paul de magie tussen mens en natuur en ging op zoek naar manieren om deze sferen weer te geven. Op tienjarige leeftijd speelde hij zijn eerste klanken, op een zelfgemaakte gitaar.

 

Via zijn eigen onafhankelijke uitgeverij zijn er inmiddels 12 albums, en een aantal boeken verschenen. Respect en liefde voor het leven, spiritualiteit, de natuur zijn belangrijke ingrediënten van de liederen.

 

Eind jaren negentig ontdekte hij via een pater de Tibetaanse Klankschalen. Hij bestudeerde het effect van de trillingen op mens en omgeving, werd docent Ontspanning bij het Kaspar Hauser Kursus Haus.

 

Paul geeft wekelijks Klankschalen concerten

 

Paul schreef o.a. boeken over de natuur, de klankschalen.

 

KRO TV maakte een documentaire over zijn leven na een BDE ervaring welke hij had op jonge leeftijd en die zijn inzichten ingrijpend veranderden.

 

Zijn muziek is te beluisteren via: Youtube, i-Tunes en Spotify.

 

Paul werkt samen met Guus Koopman:

 

Betrokken zijn en verbinding houden, maar ook weer loslaten. Zwervend voortgaan, maar niet nomadisch zijn, dat zijn wel de karakteristieken van mijn leven tot nu toe.

 

Nu aangekomen op “mijn” plek, Eefde.

 

Veel wisselende werkkringen, op basis van een sportopleiding en bijscholingen in de gezondheidszorg en agogiek, o.a. biografie. Nu ruim 10 jaar uit het actieve werkleven.

 

Vriend Paul in Frankrijk ontmoet, waar de gelijkgestemdheid direct weerklonk. 

 

Klanken verbinden, verhalen verbinden, hoe inspirerend is dan een samenspel tussen die twee: dat is onze vraag!