Opleiding breathfulness coach in 15 delen

startdatum 27-29 oktober
18 termijnen van €360,00
Steenbergen
www.breathfulness.nl

Breathfulnesscoach is een levensbegeleider.

 

Sommigen noemen het levenskunstenaar.

 

Breathfulnesscoaching is niet iets gaan dragen van de ander, niet iets overnemen van de ander of de ander proberen te redden. Het is de ander begeleiden in die stukken waar hij/zij in het dagelijks leven niet aan toekomt, omdat het niet veilig is, te druk is, te complex is, te… is. Daarom staat in onze opleiding centraal dat je als Breathfulnesscoach een veld van veiligheid, aanwezigheid en inspiratie creëert, waardoor er vertrouwen is om te kijken naar die delen waar nog pijn zit, naar die delen die nog niet tot ontwikkeling zijn gekomen. Kortom de delen die nog in de schaduw leven, de donkere kant.

 

Breathfulnesscoaching om de ander terug te brengen naar de liefde, kracht, wijsheid en licht in zichzelf, naar het latent aanwezige potentieel dat gezien en geleefd wil worden. Opdat het leven vormgegeven wordt vanuit hart en ziel.

 

Een diepte investering

 

Een diepte-investering voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling, want we noemen de opleiding veel liever een reis die je beleeft én doorleeft.

 

Een bijzondere en intense reis langs de negen levensfasen: van het zielsbesluit (JA-zeggen tegen het leven en je eigen levenspad) naar geboorte en eerste levensjaren.

 

Dan naar je kindertijd, puberteit, jongvolwassenheid, volwassenheid tot uiteindelijk de levensfasen van afronding en neutraliteit​.

 

Het is meer dan ademen.

 

Het is ademen én een bedding van coaching en levenswijsheid.

 

VERRIJKEND voor jezelf én de ander!

 

Opleiden is voor ons…

 

ontwikkelen, bekwamen, vormen en begeleiden.

 

delen van alles wat we zelf hebben ervaren.

 

inspireren, uitwisselen, uitdagen vanuit gelijkwaardigheid.

 

Opleiden is voor ons een missie! Is uitdragen en delen van al het moois dat Breathfulness te bieden heeft: een handboek voor een bezield vreugdevol en authentiek leven.

 

Informatie en aanmelden bij Breathfulness Center