Lichter en vrijer leven
Alexandra Heering
www.lichterenvrijerleven.nl
alexandra_heering@yahoo.com
T 06 21422615


Graag help ik je meer lichtheid en vrijheid in je hoofd en in je leven te brengen. Dit doe ik door je inzicht te geven in wat jou persoonlijk afremt. Ook laat ik je zien hoe je makkelijker contact maakt met geluk dat er gewoon is.


Naast individuele begeleiding, draag ik kennis en zelf-ontwikkelde methodes over tijdens mijn trainingen en lezingen. Tevens schreef ik het boek Single geluk, over hoe autonoom gelukkig kunt zijn. Kijk op lichterenvrijerleven.nl


Intuïtief coach, Kaartlegging, Reading
Ook met het leggen van tarotkaarten en intuïtieve coaching, begeleid ik je naar een leven met meer geluk, lichtheid en vrijheid. Een leven waarin je lekker jezelf kunt zijn.


Zijn er vragen die je niet loslaten?
Wil je weten waar je potentie zit?
Waar loop je steeds tegenaan?
Wat remt jou af en waarom?
Heb je een korte vraag?
Wat wil je oplossen?


Of ben je gewoon benieuwd wat je te horen krijgt? Neem gerust contact met me op.

Bekijk ook onze andere partners