Leef Lekker Licht
Claudia Hauri en Maarten Eland
Leef Lekker Licht
www.leeflekkerlicht.nl
info@maarteneland.com
T 06 11318082 / 06 42187899

Iedereen kent momenten in z’n leven waarbij het niet altijd even duidelijk is hoe om te gaan met een probleem of situatie. Je wil misschien meer duidelijkheid of verandering, maar je weet niet precies hoe. Een healing- of reading consult kan je daarbij helpen. 

Wat je probleem ook is en hoe klein of groot ook, de oplossing ligt altijd in jezelf besloten. In een consult behandelen wij probleemgericht en gaan tijdens een sessie met jou de weg naar meer helderheid en inzicht.

Wij werken met de energie in en rondom het lichaam, sporen blokkades op en kijken energetisch naar de oorsprong van de problemen die je geestelijk of lichamelijk ervaart.

Door je energie te lezen, krijgen we relevante informatie die voor jou op dat moment belangrijk is jezelf beter te doorgronden. Vaak begint zo de weg naar meer bewustwording, innerlijke groei en balans in je leven

De Reading

In een reading consult wordt de informatie in jouw energieveld ’gelezen’. Deze informatie vormt de basis van een psychologisch beeld dat op jou van toepassing is op dat moment. Door de betekenis ervan te doorgronden en met je te bespreken, openen zich vaak nieuwe en verhelderende inzichten.

De Healing

In een healing consult wordt de energiestroom van jouw energieveld in balans gebracht. Dit gebeurt onder andere door blokkades en storingen in je energiesysteem op te heffen. De healer stemt zich af op jouw energie en krijgt zo een indruk waaraan op dat moment behoefte is.

Bij Leef Lekker Licht kan je ook terecht voor een huisreiniging, klankschalenhealing en voedingsadvies. Ook geven we regelmatig workshops. Check hiervoor de website leeflekkerlicht.nl

In Zuiver Geluk-Zutphen kan je bovendien spontaan terecht bij Maarten of Claudia voor een inloopsessie. 

Bel, app of mail gerust en vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak.