Meditatief Klankconcert

zaterdag 1 juli
16,00 - 17.30 uur
€20,00
www.warmpurple.nl

Je kunt je heerlijk laten meenemen door klankschalen, gong, didgeridoo, handpan en andere instrumenten. De klanken doen meer dan alleen je oren strelen.

 

Je lichaam wordt gekoesterd door een micromassage op celniveau door de trillingen van de klanken. Je geest kan zich volledig ontspannen en je kunt wegzakken in een diepe trance waarin je op reis kunt gaan in jezelf en naar plekken waar je anders niet zo makkelijk komt. Je energie kan tot rust komen en de balans kan herstellen.

 

Omdat alles in het universum bestaat uit energie in trilling zul je kunnen merken hoe je lijf én je energieveld geraakt worden – en hoe dat je helpt om in contact met je eigen kracht te komen en verbinding te voelen met alles om je heen.

 

Winfried van der Veen is al bijna zijn hele leven bezig met muziek. Als sound healer voegt hij de spirituele kant van klanken en zijn ervaring als multi-instrumentalist samen. Zijn missie is om mensen in contact te brengen met hun essentiële zelf en zo te ondersteunen in hun spirituele zelfontwikkeling. 

 

“Je hebt alle tools voor groei al in je. De klanken helpen je om het dagelijkse te overstijgen en terug te keren naar de basis – die altijd al in je was.”

 

Informatie en aanmelden:

winfried@warmpurple.nl
T 0651273213