Karlista Fontijn, spirituele en intuïtieve opleidingen en consulten
Karlista Fontijn
www.karlistafontijn.nl
karlistafontijn@gmail.com
T 06 373 07 452

De fijnstoffelijke wereld speelde al vroeg een belangrijke rol in mijn leven. Gevoelig-zijn voor energieën kon het leven zowel positief als negatief stemmen. Leren omgaan met deze hoogsensitiviteit was dé reden om op zoek te gaan naar meer verdieping in de niet-zichtbare werelden om mij heen. Deze zoektocht heeft mij ont-wikkeld en vonden een liefdevolle krachtplek in mijzelf. Zo kreeg de intuïtie kans te integreren tot een prachtig instrument inzetbaar voor mijn dagelijkse bezigheden en te leven vanuit mijn hart!

 

Bij de Spirituele  & Intuïtieve Academie ben ik sinds 2014 docent en geef ik diverse opleidingen, voor beginners en ver gevorderden. Spirituele en Intuïtieve ontwikkeling, Mediumschap en Trance Healing, Paramedisch en psychosociaal Mediumschap, Trance Mediumschap, Kidstraining Stralend Jezelf Zijn en heb een maandelijkse Licht Cirkel in Toldijk.

 

Verder geef ik de opleiding Luisterkind, Pijnappelkliertraining met Trancedent Mediumschap, Meditatie lessen, Rite of the Womb en Mediumconsulten en Paramedische consulten voor kinderen en volwassenenen en Luisterkindafstemmingen.

Een uniek proces dat je vrijmaakt van hinderlijke ballast uit het verleden. Het geeft je de ruimte om jouw levensenergie weer rijkelijk te laten stromen.

 

Ontdek met anderen dit unieke pad en leer in een veilige omgeving contact te maken met je eigen grootsheid! Diverse leslocaties.

Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan een kijkje op mijn website of bel gerust.

 

Karlista Fontijn Praktijk voor consulten in Hengelo Gelderland, kan ook via b.v. Skype.

Bekijk ook onze andere partners