Je unieke zelf
Marian Terveer
www.jeuniekezelf.nl
info@jeuniekezelf.nl
Tel: 06-13362678

Persoonlijke groei kent geen drempel en er is niets mooiers dan individueel en samen te groeien.

Ik vind het mooi om te zien en voelen hoe mensen weer in hun kracht komen te staan en hun talenten ontdekken, zodat ze zich volledig kunnen ontplooien en in staat zijn hun eigen unieke energie te laten stromen.
Vaak zijn we ondergesneeuwd door overtuigingen die niet van ons zijn. We hebben geleerd te luisteren naar anderen en conformeren ons vaak ergens aan zonder er erg in te hebben dat het niet onze richting is. Dit kan zich uiten van je onvrij of gespannen voelen, tot burn-out.

Deze onevenwichtigheid laat zich voelen en wil opgelost worden, en hierbij ondersteun ik jou om de onderliggende oude overtuigingen, conclusies die je ooit hebt gemaakt en die je nu ondermijnen, om te buigen naar nieuwe kracht gevende inzichten. Zodat je energie weer kan stromen.

Het streven is om je zo direct mogelijk met je eigen kracht, verlangens, ambities en mogelijkheden in contact te brengen.

Coaching-reading

Tijdens de reading stem ik mij af op jou energie en probeer alleen inzichtelijk te maken voor je wat er nu in je speelt en geef in woorden aan wat er op dit moment in je energieveld zichtbaar is.

Alles is energie. Je lichaam, je gedachten, je emoties, maar ook je overtuigingen en automatisch handelen. Deze energie is waar te nemen. Een reading is wat er in essentie op dit moment in je leven afspeelt en waarom.

Het is een momentopname van jouw energie op dit moment. De reading geeft een bijdrage aan je persoonlijke groei en ontwikkeling. Door de aandacht voor deze thema’s kan een reading zelfs weer een boost geven aan deze thema’s. Want wat aandacht krijgt, gaat groeien en helen.

Ik geef ook regelmatig workshops en cursussen.

Bel, app of mail gerust en vrijblijvend voor meer informatie of een afspraak