ID Inspiration Day
Nathalie van Dijk
IDorganisatie@gmail.com
T 06-28779407

Op de vrijdag sta ik in de winkel in Zutphen. Dan geef ik daar ook korte numerologie-consulten, waarin je een beetje kunt proeven aan de numerologie.  Op andere dagen ga ik verschillende workshops geven en ben je ook van harte welkom om op afspraak een uitgebreid numerologie consult te komen doen. 

 

Ik vind het geweldig hoe de nummers overeen komen met het karakter, gevoel en verleden van mensen.  Pythagoras was de grondlegger van de Numerologie. 

 

Hij was meer dan een rekenwonder. Op zijn school der mysteriën in Italië had hij rond 550 v. Chr. de numerologie aan zijn studenten geïntroduceerd om hun intuïtie te ontwikkelen. Hij vertelde hen dat getallen de essentie van het bestaan zijn. 

 

De wijsgeer Plato legde later alles van de leer van Pythagoras vast op schrift. 

 

In het begin was het leven simpeler, toen gingen de getallen van 1 t/m 7, later werden 8 & 9 toegevoegd. Ook de engelengetallen 11,22 en 33 zijn later toegevoegd om het (terugkomend) toenemende spirituele vermogen van de mensen te accentueren.

 

Numero-logisch kun je alles berekenen, je missie, je zielsgetal, maar ook welke dag handig is om te solliciteren of een moeilijk gesprek te voeren. Het huisnummer waarop je woont, zegt iets over de sfeer in huis en zelfs de bewoners. 

 

Ik vind het erg fijn je te ontmoeten, op vrijdag in de winkel of anders tijdens de workshops bij Zuiver Geluk.