Holistische welzijnstherapie
Dorit Kozlovski
www.higherconsciousnessenergy.com
higherconsciousnessenergy@hotmail.com
T 0617445898

Holistische welzijnstherapie en behandelingenDe hogere bewustzijnsenergiepraktijken die je kunt genieten met Dorit zijn:
* Life-force energiebehandelingen om energie te zuiveren, te beschermen en te versterken.
* Reiki – (Reiki beoefenaar sinds 1997, nu Reiki Master/Leraar (originele Usui Shioho Reiki lineage).
* Cosmoenergy – beoefenaar op derde niveau (International Classic Cosmoenergy Federation)
Momenteel is zij de enige Cosmoenergy (ICCF) genezer in Nederland.

 

Dorit heeft 6 jaar ervaring met Dolores Cannon Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT).
Ze luistert naar al je zorgen zonder oordeel, helpt om je vragen te formuleren om antwoorden van het Hogere Zelf te ontvangen.
De hypnose kan inzicht geven in de grondoorzaken van ziekte/ziekten en het grotere plaatje en de waarheid zien (niet alleen vanuit een subjectief oogpunt). Onvoorwaardelijke liefde en vergeving is genezing en kan worden gestuurd naar alle aspecten van jezelf die het nodig kunnen hebben (in dit leven of in een ander wezen ook bekend als vorige levens, voor het innerlijke kind, enz.). Alleen al het praten kan een opluchting zijn, maar het oplossen van beperkende overtuigingen, angsten, trauma’s via onderbewustzijn kan echt bevrijdend zijn.Online individuele en privé persoonlijke Yin Yoga-lessen die zijn gemaakt om aandacht te krijgen voor jouw unieke huidige staat en lichaam. Voorlopig is Dorit misschien wel de enige yin yogaleraar ter wereld die het gebruik van helende kosmo-energiekanalen combineert met de yin-praktijk. Dorit heeft een Certified Yoga Alliance Ying Yoga Teacher Training (1,5 jaar cursus) voltooid – methode van Paul en Susy Grilley – oprichters van functionele Yin Yoga) Pendeldlopen om iets te vragen via een intuïtief hulpmiddel. Leer hoe slinger in het dagelijks leven te gebruiken voor eventuele vragen.
Op verzoek is uw huis te bezoeken voor het controleren van de beste posities voor specifieke meubels, positieve energieplekken en feng shui en kleuradvies. Jarenlange ervaring met het gebruik van slinger (haar leraar Tam is een directe student van de meest bekende Estse Pendulum Master, Geobioloog en Feng Shui-specialist – Rein Weber onder haar andere leraren)

 

Tarot en Waarzeggerij kaartlezingen 31 jaar Tarot Card-oefening (verbonden met Archetypal Mind door symboliek en metaforen)
Thaise Noordelijke stijl Nuad Bo-Rarn Oude Massage – therapeutische diepe weefselmassage en holistische Thaise voetreflexologiemassage
Triggerpoint Therapy Massage en Thaise massagetechnieken gecertificeerd beoefenaar Om een van de holistische welzijnssessies te ervaren, heeft men openheid en nieuwsgierigheid nodig.
Hoe ongewoon het ook mag klinken, de meeste holistische behandelingen, behalve Reiki-initiaties en massage kunnen via de afstand worden uitgevoerd.Je kunt later proberen te betalen, als je het niet voelt of leuk vindt, ben je altijd in chrge om ervoor te gaan of niet!
Dit kan levens veranderen!