Ciska Stam
Ciska Stam
Ciskastam79@gmail.com
T 06 46598227

Mijn naam is Ciska Stam.

Al jaren weet ik dat er meer is tussen hemel en aarde. Vanaf mijn pubertijd heb ik geregeld ervaringen gehad die mij deden opschrikken waardoor ik alles wat ik niet kon beredeneren weg stopte. Zo ook toen ik begin twintig was en mensen naast mijn bed zag staan. Jaren lang was ik bang voor deze verschijningen en heb ik me verzet tegen mijn mogelijke gaven. Wel was ik geïnteresseerd in spiritualiteit beoefend door anderen. Sinds 2019 is langzaamaan mijn muur gaan zakken en stond ik toe dat ik dingen zag en voelde die niet door iedereen gevoeld werden en ben ik mij gaan ontwikkelen.


Je kunt mij in de winkel in Zwolle vinden voor een energetische healing. Dit doe ik met veel liefde en vind het fijn dat ik op deze manier liefde kan overbrengen gecombineerd met de healing die jij op dat moment nodig hebt.


Daarnaast ben ik bezig met het uitbreiden van mijn kennis en vaardigheden in spiritualiteit en mediumschap mede door het gebruik van kaarten, (vooral de orakelkaarten) edelstenen met de bijbehorende werking en het verdiepen in synchroniciteit.


Het is prachtig om te ervaren hoeveel liefde er uitgaat van de spiritualiteit en deel dit graag met jou. Ik heet je van harte welkom op de woensdagen in Zwolle.