About Health
Bettien Rubens
www.abouthealth.nl
www.aboutbeautyandhealth.nl
info@abouthealth.nl
T 0638 672 690
  • Heb je (pijn)klachten die niet overgaan?
  • Ben je vaak moe?
  • Wil je meer grip op jouw eigen gezondheid?
  • En gewoon meer genieten van het leven?

 

Dan zou Bettien wel eens de therapeut kunnen zijn waar je altijd al naar op zoek was.

 

Met behulp van: ‘The Guasha Treatment’, Voetreflexologie en Leefstijlgeneeskunde ondersteunt ze jouw zelfhelend vermogen en helpt ze jou weer in jouw eigen kracht te komen.

 

Haar missie: De wereld samen met jou een beetje mooier en gezonder maken. Dit alles begint bij onszelf, door het nemen van onze verantwoordelijkheid voor onze eigen gezondheid & geluk. Hoe beter wij daar in slagen, hoe meer wij in onze kracht komen te staan, hoe meer we gaan stralen en hoe groter onze bijdrage kan zijn aan het geheel.

 

 ‘The Guasha Treatment’:  is een oeroude Chinese behandeling die gebruik maakt van een speciale Chinese kruidenolie en een Jadesteen waarmee meridianen en reflexpunten worden geschraapt (diepe massage). Guasha kan worden toegepast bij meer dan vierhonderd verschillende chronische aandoeningen. Het ontzuurt en ontgift het lichaam en lost tevens vele pijnklachten op. Naast het behandelen van (chronische) aandoeningen versterkt Guasha ook het immuunsysteem zodat je veel minder snel ziek wordt. Tevens kan Guasha worden ingezet om af te vallen en cellulitus te verminderen.

 

Voetreflexologie: is een hele oude en effectieve natuurgeneeskundige therapie. Het is een drukpuntmassage, waarbij men er vanuit gaat dat het hele lichaam terug te vinden is in de voeten. Alle organen en lichaamsdelen zijn door energiestromen met bepaalde reflexzones in de voet verbonden. Door middel van het masseren van deze reflexzones stimuleer je de bijbehorende lichaamsdelen en geef je de eerste aanzet tot genezing. Het lichaamseigen genezingsvermogen zorgt voor de rest.

 

Leefstijlgeneeskunde: Uit een groeiend aantal wetenschappelijke onderzoeken blijkt dat er een belangrijke relatie bestaat tussen voeding, leefstijl en ziekten. Zo is het inmiddels voor vele mensen duidelijk dat slechte voeding- en leefstijlgewoonten een rol kunnen spelen bij het ontstaan van diverse degeneratieve ziekten, zoals: kanker, hart- en vaatziekten, alzheimer, osteoporose, reuma, MS en diabetes type 2. Leefstijlgeneeskunde heeft als doel om middels whole food treatment (pure, onbewerkte voedingsmiddelen), nutritionele therapie en leefstijlaanpassingen het lichaam weer in balans te brengen en in optimale conditie/flexibel te houden. Hierdoor (in combinatie met de Guasha) verdwijnen meestal vele onbegrepen klachten waar (huis)artsen meestal geen raad mee weten.

Bekijk ook onze andere partners